вівторок, 1 червня 2021 р.

"ПЕРШІ КРОКИ ДО БІБЛІОТЕКИ"


Сьогодні, в Міжнародний день захисту дітей, в гості до бібліотеки завітали вихованці Зачернецького дитячого закладу «Липка».

 Бібліотекар познайомилася з кожним особисто та розповіла хто може бути читачем бібліотеки, і які книги чекають на них у бібліотечному царстві. 

Діти цікаво спілкувалися і розповідали що їм читають книжечки у дитячому садочку та батьки вдома. Маленькі читайлики радо переглядали яскраві сторінки книг  та вибрали для себе які їм сподобались. Був заведений читацький формуляр дитячого садочка, куди записали книги, які вибрали дітки для спільного читання на дитячому дозвіллі.

 Книги які надходять до нашої бібліотеки переважно  в більшості одержані від Українського інституту книги, та мають попит як серед маленьких читачів, і  не тільки.

Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу дітей до книги, до читання, а найголовніше викликати бажання стати активними читачами бібліотеки.

Зустріч пройшла в дружній, відвертій атмосфері з цікавим спілкуванням. Особливо цікавим співрозмовником був Нікіта Голуб.

Цікавим доповненням до екскурсії став квест-сюрприз та звичайно, солодощі.

Широ дякуємо за співпрацю виховательці дитячого садочка Анні Миколаївні та завідуючій закладом Валентині Іванівни. Особлива подяка старості села Пуховій Іванні Федорівни за підтримку, що завжди іде нам на зустріч та допомагає в організації заходів.





















 

Немає коментарів:

Дописати коментар