понеділок, 24 грудня 2018 р.

Запрошуємо на відпочинок!

Зачернецька сільська біблотека та будинок культури розташовані в одному приміщенні, відповідно і проводимо спільно масову роботу.
 Наші заклади підпорядковані Любомльському відділу культури і туризму Любомльської РДА. Робота яку проводимо, спрямована на організацію дозвілля  вільного часу жителів громади, надання  нових інформаційних послуг, активного відпочинку і розваг, сімейних обрядів та урочистостей.
З цією метою, вже багато років при Зачернецькому СБК діє кімната" Сімейного відпочинку", де можна гарно відпочити або провести свято , просто поспілкуватися з друзями. До ваших послуг - гарячий чай, легка музика. Бібліотекою тут орнанізовано куточок  читання, для дорослих та малечі.
 За помірну ціну можна взяти приміщення в оренду для проведення свят (днів народження, хрестини, весілля...) Кожного року випускники місцевої школи беруть приміщення для проведення випускного балу. Зібрані кошти спрямовані на виконня платних послуг.
В цьому році у нас  гарна новина. За кошти районного бюджету для бібліотеки придбано дев"ять нових стільців для користувачів та колонки до комп"ютера. Для будинку культури придбано килим, три скатертини, подовжувач на 25 метрів та металеву драбину.
Ласкаво запрошуємо до нас!
















Немає коментарів:

Дописати коментар